Un incendi als marges de l’autopista obliga a tallar la C-32 a Mataró durant una hora i mitja

  La carretera ha estat tallada en els dos sentits durant uns vint minuts i després s'han obert els carrils progressivament

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Un incendi als marges de la via ha obligat a tallar la C-32 a l’altura de Mataró durant una hora i mitja, entre tres quarts de dotze i un quart de dues d’aquest migdia. Quan s’ha declarat l’incendi s’ha tallat l’autopista en els dos sentits, fet que ha provocat fins a 3 quilòmetres de retencions, però a partir dels treballs de tres dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han anat reobrint els carrils, primer els de sentit sud i posteriorment dos en sentit nord, fins que finalment el trànsit s’ha normalitzat a un quart de dues. Al voltant de les dues l’incendi ha quedat extingit.
  Normalitzat el trànsit a l’AP-7 després d’un tall per un incendi a l’altura de Tarragona

  A l’autopista AP-7 a l’altura de Tarragona, un incendi ha cremat 0,5 hectàrees al llarg de 120 metres de marge de la carretera, i s’ha tallat un carril en sentit Barcelona que ha provocat mig quilòmetre de retencions. A un quart de dues s’ha exitingit l’incendi i s’ha reobert el carril, normalitzant la circulació.

  A Sant Martí de Riucorb ha començat un incendi forestal pels volts de les 11 del matí, de baixa intensitat, que està controlat tot i que dues dotacions dels Bombers encara hi estan treballant.