Un incendi al Port del Fòrum provoca una gran fumera aquest matí

    Hi ha quatre embarcacions afectades i un ferit lleu per intoxicació de fum

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Cremen diverses embarcacions del Port del Fòrum, a Sant Adrià de Besòs, aquest diumenge 9 d’abril. Hi ha quatre embarcacions afectades i un ferit per intoxicació de fum lleu traslladat a l’Hospital del Mar. Encara s’està treballant per a extingir el foc, el qual ha provocat una gran columna de fum negre visible des de diversos punts de Barcelona i el litoral.

    Efectius dels Bombers de la Generalitat i dels Bombers de Barcelona han rebut l’avís aquest matí, poc després de les set del matí, i una dotzena de dotacions s’han desplaçat al Port del Fòrum per a extingir el foc. Un cop allà, s’han trobat amb quatre embarcacions afectades, ja que el foc s’havia originat en una d’elles i ha anat passant a les contigües. També s’ha adreçat a la zona Protecció Civil i Salvament Marítim, a banda del Sistema d’Emergències Mèdiques que han hagut d’atendre a un ferit per intoxicació de fum lleu, el qual ha estat traslladat a l’Hospital del Mar.

    A més, s’ha activat la pre alerta del Pla de contaminació marina i l’Autoprotecció (PAU) del Port del Fòrum. A hores d’ara, encara hi estan treballant.