Un festival de cinema clàssic, la nova proposta d’estiu a Miami Platja

  Hi haurà aforament limitat i el públic es podrà portar la seva tovallola o cadira de platja

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria de Turisme, estrenarà  aquest divendres 2 de juliol el primer Festival de Cinema Clàssic de Miami Platja. El  certamen tindrà lloc a la Cala dels Penyals, els divendres de les nits d’estiu i permetrà  gaudir d’algunes de les millors pel·lícules de la història del cinema en un entorn únic  i privilegiat, al costat del mar. Fins al 27 d’agost es projectaran un total de 8  pel·lícules, estrenades entre els anys 60 i els anys 90, amb l’objectiu de donar  continuïtat a una de les activitats més exitoses de la programació d’estiu d’aquesta  regidoria com és el cinema a la fresca. En aquest cas però, adaptat a l’actual situació  i mesures de seguretat establertes per la Covid19 i en un nou espai.  

  Aforament limitat i mesures de seguretat  

  El festival tindrà un aforament limitat, per la qual cosa es recomana arribar amb  suficient temps d’antelació. Les projeccions començaran a les 10 de la nit i l’accés a  la cala es podrà fer a partir de les 21 h a través de les escales ubicades al Passeig  Marítim, 68 i al Passeig Marítim, 56 de Miami Platja. Des de l’organització es lliurarà  un tiquet als assistents que permetrà accedir al festival.  

  Un cop a la cala els assistents hauran d’acomodar-se de la forma més ordenada  possible, garantint la distància de seguretat amb la resta d’usuaris. No hi haurà  cadires disponibles pels assistents, però el públic es podrà portar les seves tovalloles  o cadires de platja. No estarà permesa l’entrada d’altes elements de mobiliari com  taules, para-sols, gandules, etc. 

  Caldrà mantenir la platja i el seu entorn lliure de deixalles, i en cas de generar residus caldrà llençar-los al contenidor corresponent.    

  Clàssics del cinema de més de 25 anys d’història  

  El festival oferirà algunes de les millors pel·lícules de la història del cinema, totes  elles estrenades fa més de 25 anys. El programa compta amb una oferta adaptada a  tot tipus de gustos i per diversos grups d’edats.  

  Així, l’encarregada d’estrenar el festival, aquest mateix divendres dia 2 de juliol, serà  la divertida comèdia espanyola Sor Citroën, apta per a tots els públics i estrenada  l’any 1967. Completaran la programació del mes de juliol “Febre del dissabte nit”,  protagonitzada per John Travolta i Karen Lynn Gorney, el thriller de Clint Eastwood  “La fugida d’Alcatraz” i la pel·lícula de ciència ficció “E.T., l’extraterrestre” dirigida  per Steven Spielberg.  

  El festival continuarà el mes d’agost amb una de les pel·lícules més emblemàtiques  de la història del cinema com és “Cinema Paradiso”. La següent setmana es  projectarà una de les pel·lícules més exitoses de la història del cinema com és  “Jurassic Park”. La tercera setmana d’agost serà el torn del musical “Grease”  protagonitzada per John Travolta i Olivia Newton-John, per finalment cloure el  festival “Forrest Gump”, protagonitzada per Tom Hanks.