Un ciclista en estat greu i tres lleus al ser atropellats per una dona alcoholitzada a Riudoms

  Circulava quadruplicant la taxa màxima d'alcoholèmia permesa i ha atropellat un grup de sis ciclistes

  Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí una dona de 26 anys, de nacionalitat colombiana i veïna de Reus, per un delicte contra la seguretat del trànsit i per circular sota els efectes de les begudes alcohòliques.
  Els fets han succeït pels volts de les 07.15 hores a l’alçada del punt quilomètric 0,1 de la carretera T-704, dins del terme municipal de Riudoms (Baix Camp) quan un turisme ha envaït el carril contrari de la circulació i ha atropellat un grup de sis ciclistes.
  Com a conseqüència de l’accident, un dels sis ciclistes que anava en el grup ha resultat ferit greu, i altres dos han tingut ferides lleus per rascades. Els serveis mèdics han traslladat el ferit greu a l’hospital de Reus.
  Després de socórrer als ciclistes ferits, els agents han procedit a efectuar la prova d’alcoholèmia a la conductora, que ha donat un resultat de 0,61 mil·ligrams/l.
  Per aquest motiu s’ha detingut a la conductora per un delicte contra la seguretat del trànsit, donant-se la circumstància que es tracta d’una conductora novell i que la taxa màxima permesa per aquests conductors és de 0,15 mil·ligrams/l.