Un centenar de participants a la XIX Travessia Nedant – Memorial Fermí Morera

    Les proves es van dur a terme en mar obert a la platja de Baix Mar

    Aquest dissabte 21 de juliol va tenir lloc la dinovena edició de la Travessia Nedant – Memorial Fermí Morera organitzada per la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra i el Club Natació Sincronitzada Torredembarra amb la col·laboració de l’Associació de Rem-Vogadors de Baix a Mar i el Club Marítim Torredembarra. Tant la travessia de menors (amb 27 participants) com l’absoluta (amb 73 participants) es van dur a terme la prova en mar obert a la platja de Baix Mar.

    El primer lloc de la categoria absoluta masculina va ser per Pol Roch Tintoré, del CN Sitges. El pòdium femení en la categoria absoluta el va encapçalar Laura Rodríguez, del CN Igualada.

    A la Travessia de Menors, pel que fa als nens es va imposar Bruno Salas Fernández, del CN Cambrils, que ja va ser guanyador l’any passat, i Judit Pàmies Recasens, també del CN Cambrils, en nenes.

    El regidor d’Esport, Raúl García, ha volgut agrair públicament als familiars de Fermí Morera la seva col·laboració i presència durant tots aquests anys de Travessia.