Un avi acusat de violar la seva neta: “He anat al llit amb 50.000 dones i cap s’ha queixat”

La nena tenia 12 anys en el moment dels fets

Little child with her grandpa spending time.

Un veí de Vigo, Josep D.R., ha estat jutjat aquest dimarts en la secció cinquena de l’Audiència Provincial de Pontevedra (amb seu a la ciutat olívica) com a suposat autor d’un delicte d’abús sexual sobre la seva néta i, encara que el processament ha negat els fets davant el tribunal, els informes dels psicòlegs forenses i els seus testimoniatges han atorgat credibilitat a la nena, que tenia 12 anys en el moment dels fets.

L’acusat ha assegurat en el judici que no va realitzar tocaments a la seva néta, tal com sosté la Fiscalia, i ha atribuït la denúncia a possible “gelosia” de la seva néta respecte a una altra cosina. L’implicat no s’explica la denúncia i al·lega: “M’he ficat al llit amb 50.000 dones i cap s’ha queixat que li hagi faltat al respecte”.

Segons ha explicat, aquesta tarda (la del 28 d’octubre de 2018) va estar assegut en el saló de la seva casa havent dinat i la seva néta es va asseure sobre els seus genolls durant una estona, fins que ell va marxar a dormir la migdiada a la seva habitació. Durant aquest moment, ha assegurat, l’únic contacte que va mantenir amb la menor va ser acariciar-li una cama, però va negar que hagués introduït la seva mà per dins de la roba de la nena, que li hagués tocat els genitals o que li hagués fet comentaris referents a la seva virginitat.

A més, ha explicat, en tot moment va haver-hi més persones en el saló (la germana de la víctima i la besàvia de les nenes) i la seva pròpia dona estava al costat, en la cuina. “No sé per què es va muntar tot això, són les meves nétes i les vull amb bogeria (…) si la meva dona hagués vist alguna cosa d’això m’hauria donat una bufetada”, ha proclamat.