Turisme de Lleida edita una Guia Turística en quatre idiomes per descobrir la ciutat

  Es renova anualment des del 2005 i se n’editen 15.000 exemplars

  L’Ajuntament de Lleida acaba d’editar, a través de Turisme de Lleida, una Guia Turística en quatre idiomes (català, castellà, francès i anglès) per descobrir la ciutat i conèixer el seu patrimoni. Es tracta d’una publicació que anualment es distribueix des del 2005 i de la qual enguany s’han imprès 15.000 exemplars, que aniran dirigits principalment a tots els visitants que arriben a la ciutat per motius diversos (oci, cultura, negocis…).

  En la presentació de la guia, l’alcalde Miquel Pueyo convida “a visitar una ciutat nascuda el segle VI aC i a submergir-se en el vast llegat bastit des de llavors, que se sustenta però en el seu màxim patrimoni, la gent de Lleida”.

  Per una altra part, el tinent d’alcalde i director de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, presenta la publicació remarcant que “Lleida és una ciutat per a tots els públics”, quan s’ha referit a les múltiples i variades activitats que hi ha en el calendari.

  Aquesta és una guia informativa i de serveis que ofereix un ampli ventall de possibilitats al viatger que troba a les seves pàgines interessants propostes per ocupar el seu temps d’oci, degustar la nostra gastronomia, assistir a espectacles, visitar paratges únics, practicar esports o adquirir productes locals.

  La seva distribució es realitza en punts de gran afluència de públic com ara hotels, restaurants, museus, espais artístics, comerços, centres empresarials i punts d’informació turística i cultural, a més de certàmens firals de primer ordre com Fitur (Madrid) o B-TRAVEL(Barcelona) i altres fires en les quals es promociona la ciutat.

  També és la publicació amb la qual s’obsequia a tots els participants als congressos i jornades que es fan a la ciutat, així com en altres esdeveniments culturals com Animac, Fira de Titelles, Aplec del Caragol, entre altres.

  La Guia Turística de Lleida disponible a l’Oficina de Turisme i també pot aconseguir-se en format pdf al web de Turisme de Lleida o descarregant-la del document que adjuntem.