Trobada del Paer en Cap amb el Síndic Major de Comptes per exposar-li la situació de les finances de la Paeria

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Miquel Pueyo en roda de premsa aquest matí a la Paeria. Foto: Roger Blazquez

  El paer en cap, Miquel Pueyo, va mantenir una trobada aquesta tarda a la Sindicatura de Comptes amb el Síndic Major de Comptes, Jaume Amat, per exposar-li la situació financera en què es troba l’Ajuntament de Lleida.

  Pueyo va agraïr al Síndic Major i el seu equip la celeritat i la disponibilitat per rebre’l en un dia com avui i els hi va exposar que el nou govern s’ha trobat al consistori “amb una situació que ens preocupa molt perquè té dos factors que ens condicionen, com són un deute financer molt important, per una banda, i, de l’altra, uns números vermells en el tancament de l’any 2019”.

  A més, el paer en cap també va plantejar a Amat la política que pensa seguir a partir d’ara la Paeria i que ja s’ha traduït en dues fites importants, com són el refinançament del deute del Parc Científic i Tecnològic de Gardeny i el de l’Empresa Municipal d’Urbanisme.

  “Els hem explicat que som una administració seriosa que vol fer bé les coses, tot i que estem molt limitats per l’herència econòmica rebuda. També ens hem posat a la seva disposició i els hem convidat a demanar-nos qualsevol informació que necessitin i a visitar Lleida”, ha conclòs Pueyo.