Tret de sortida a la temporada del trenet turístic d’Altafulla

    Enguany estrena nova gestió, nou recorregut i canvia les tarifes

    La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla ha donat el tret de sortida aquesta tarda a la nova temporada del trenet turístic del municipi, que enguany estrena nova gestió, nou recorregut i canvia les tarifes. Serà l’empresa valenciana Viajes Transvia Tours la que gestionarà aquest estiu el servei, després que fos la companyia que guanyés el concurs públic que va licitar l’Ajuntament d’Altafulla el passat mes d’abril.

    El regidor de Comerç, Jaume Sànchez, ha explicat que, a banda del canvi de gestió, el servei variarà el recorregut amb una nova parada a la plaça Martí Royo, a més de la de la plaça dels Vents, Piscina Municipal, plaça de la Pedrera, Ajuntament, Castell, carrer Traginers, cruïlla entre els càmpings Santa Eulàlia i Don Quijote, i plaça Consolat de Mar.

    El preu del viatge únic per als adults és de 4,5€; per als menors d’entre 4 i 12 anys, de 2€; i per als grups de més de 20 persones, de 3,5€. També s’ofereixen abonaments de 10 viatges, amb un preu de 35€ per als adults; i de 15€ per als menuts. El servei de trenet turístic ha començat aquesta tarda i s’allargarà fins a finals d’agost. La durada de tot el trajecte és de 50 minuts, és a dir, d’anada i tornada al punt de sortida de la plaça dels Vents. Funcionarà de dilluns a divendres, de 18 a 21h; i els dissabtes i diumenges, d’11 a 13h; i de 18 a 23h. Els dies festius en l’horari entre setmana s’allargarà fins les 23h.

    Viajes Transvia Tours és l’empresa que actualment ofereix la ruta turística Tàrraco Tren a la ciutat de Tarragona, i té una llarga trajectòria en l’oferta de rutes amb servei de trenet turístic.