Treballadors de l’Hospital del Vendrell, AACIC i l’associació Leones Solidarios organitzen un concert per les cardiopaties congènites

  El concert es celebrarà al mític local "La Traviesa" de Torredembarra el proper 10 de setembre

  Cartell d'aquest esdeveniment solidari. (Cedida)

  Metges, metgesses , personal sanitari de l´Hospital del Vendrell conjuntament amb l’AACIC i l’Associació Leones Solidarios del mateix Hospital fan un pas endavant organitzant concert solidari per recaptar fons per les cardiopaties congènites.

  Sabies que a Catalunya cada setmana neixen 14 nadons amb un problema al cor? A Catalunya hi ha més de 40.000 persones que viuen amb una cardiopatia congènita.

  El proper dia 10 de setembre l´AACIC ( Associació de Cardiopaties Congènites) amb la col·laboració de Leones Solidarios de l’Hospital del Vendrell han organitzat un concert solidari per recaptar fons per a la investigació i tractament d´aquest tipus de malformacions que s´inicien des del primer moment de la gestació. El Concert es celebrarà al mític local ” La Traviesa” de Torredembarra de les 19-23h. Les entrades a 10€ estaran a la venda a taquilla el mateix dia del concert.

  A l’acte hi participaran grups com Lemozine Band, Eco Origins i Trio Mediterrànean Jazz. El concert també comptarà amb les veus d´alguns/nes professionals sanitaris de l’Hospital del Vendrell amb trajectòria musical formant part d’alguna Band i d’altres que han produït els seus propis treballs per a la recaptació de fons amb finalitats socials.