Un treball sobre la renda bàsica garantida, aquest dimarts a les 19:00 h al CIMIR

  Es troba dins el cicle “El documental del mes”

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge de la projecció

  El Centre de la Imatge Mas Iglesias és escenari aquest dimarts 19 de desembre a les 19:00 h de la projecció del documental Renda bàsica (Free Lunch Society), en el marc de les projeccions del cicle El documental del mes, que es realitza arreu de Catalunya per iniciativa de l’entitat DOCS Barcelona. L’entrada és lliure.

  Renda bàsica és un treball dirigit per Christian Tod que reflexiona sobre la proposta d’assignar una renda mínima garantida a qualsevol ciutadà més gran de 21 anys, independentment de si treballa o no.

  Christian Tod (Àustria, 1977) és un economista reputat que actualment treballa en la seva tesi sobre la renda bàsica. La seva primera pel·lícula va ser Fatsy – The Last Cowboy of Austria (2007), amb la qual va rebre una menció d’honor al Crossing Europe Film Festival de Linz. L’any 2010 va presentar Es Muss Was Geben, seleccionada com a pel·lícula inaugural del Crossing Europe Film Festival i estrenada en cinemes l’any 2011. Renda bàsica (Free Lunch Society) és la seva darrera pel·lícula i la més ambiciosa, sobre un tema tan complex com la renda bàsica universal.