La tragèdia literària «Un obús al cor», de Wajdi Mouawad, al Teatre Bartrina

  L’obra replanteja els vincles amb els pares, la veritat de la vida i l’avidesa de la mort

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  “Un obús al cor”, de Wajdi Mouawad arriba aquest dissabte, 4 de novembre al Teatre Bartrina. L’obra és una bomba explosiva que replanteja els vincles amb els pares, la veritat de la vida i l’avidesa de la mort, coproduiïda per Temporada Alta 2016 i La Perla.

  “Un obús al cor” és un monòleg d’un jove que en plena nit rep una trucada i fa un viatge en autobús cap a l’hospital on agonitza la seva mare. Fa fred, molt fred. Neva. Ell lluita contra si mateix, contra el fred, la neu i el vent, per entendre el que sent. I tota la vida passa pel seu davant.

  L’obra dirigida per Oriol Broggi i Ferran Utzet està interpretada per Ernest Villegas. L’actor assumeix el repte de pujar sol a l’escenari per protagonitzar aquest relat. Una posada en escena austera sense gaires elements que facin costat al protagonista.

  Wajdi Mouawad centrifuga el dolor, l’humor, la pena i la tristesa, en vuitanta minuts de poesia meravellosa que juntament amb un text d’altíssim voltatge deixa trasbalsat i colpit a l’espectador. L’autor és un fenòmen literari conegut per escriure tragèdies literàries com La sang de de les promeses, Incendis o Cels, en cadascuna de les seves obres impulsa al públic a vessar una llàgrima i posar-se dret.

  Les entrades per aquest espectacle es poden aconseguir presencialment a la taquilla (de dimarts a divendres de 18:00 a 20:00h i una hora abans de l’espectacle) o bé per Internet al web del teatre www.teatrebartrina.cat.