Totes les activitats infantils per gaudir de la Festa Major de l’Arboç en família

  El dilluns 26 d’agost és el dia de la Festa Major dels Petits, però les activitats infantils no s’acaben aquí

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La Festa Major de l’Arboç dedica cada any un dia a la Festa Major dels Petits que enguany serà el dilluns 26 d’agost. Però durant tota la Festa Major hi hauran actes per fer gaudir els més petits de la casa, i la resta de la família.

  El dilluns 26 d’Agost a 1/4 de 12 del migdia, a la rambla de Josep Gener, començarà la Festa Major dels Petits amb l’encesa de la traca infantil i seguidament s’iniciarà la cercavila infantil pels carrers de la vila amb la participació dels grups locals: el Ball de Diables infantil, el Ball de Bastons infantil, els Nans, els Capgrossos, els Gegantons Gumersind i Teresina, el Garotet, el Ball de Gitanes infantil, el Ball de Pastorets infantil i els Minyons. I com els grans, en acabar a la Plaça de la Vila es farà una exhibició folklòrica de totes les entitats que participen en la cercavila i del cos infantil de l’Esbart Sant Julià de l’Arboç.

  A 3/4 de 6 de la tarda, pels carrers de la vila, es realitzarà una nova cercavila infantil amb la participació dels grups infantils locals i amb finalització a la Plaça de la Vila amb exhibició folklòrica de totes les entitats participants a la cercavila. En acabar, el Garotet recollirà els xumets dels infants.

  A la nit, a 1/4 d’11, a la pista exterior del poliesportiu, es realitzarà un espectacle de màgia amb el Mag Màgic. Un espectacle recomenat per a tots els públics.

  El dimarts 27 d’agost la festa infantil continua. A partir de les 11 del matí a la 1 del migdia i de les 6 de la tarda a les 9 del vespre, al parc de Santa Llúcia, Chusa Parks i el Trenet Infantil. Parc infantil amb diverses atraccions

  A partir de les 6 de la tarda i fins a les 8 del vespre, al carrer Major (davant de la Casa de Cultura), podreu participar al XIX Concurs Infantil de Pintura. Recordeu que cal fer les inscripcions a la Casa de Cultura a 3/4 de 6 de la tarda.  Per a nens i nenes de 6 a 8 anys i de 9 a 12 anys.

  I el dimecres 28 d’agost, de les 11 del matí a les 5 de la tarda, a la baixada dels Bonsoms, Superfestival d’Aigua al Carrer amb un tobogan d’aigua de 75 metres de recorregut per a adults i infants. Cal portar flotador o matalàs inflable.

  A les 5 de la tarda, a la plaça de la Puntaire, Festa de l’escuma de colors i lliurament de premis del XIX Concurs Infantil de Pintura.

  I a les 10 de la nit, al carrer del Nord (al costat de la rambla del Ball de Bastons), Cinema a la fresca amb la pel·lícula d’animació «RALPH ROMPE INTERNET» (recomanada per a tots els públics).