Tot a punt per iniciar la temporada de platges 2018 a Torredembarra

  Torredembarra inicia aquest cap de setmana la temporada de platges 2018, que s’allargarà fins al proper 30 de setembre

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Aquest estiu, les platges torrenques compten amb els següents serveis:

  Platja dels Muntanyans: 5 dutxes, 2 rentapeus, 5 passeres, 8 pals senyalitzadors de banderes, i 10 papereres. Durant el mes de juny s’hi instal·larà 1 caseta de socorrisme.

  Platja de Baix a Mar: 3 dutxes, 2 rentapeus, 3 passeres, 8 papereres, 7 pals de banderes i 1 caseta de socorrisme.

  Platja de la Paella: 5 dutxes, 3 rentapeus, 7 passeres, 18 papereres, 7 pals de banderes, 1 lloc de socorristes, 3 sanitaris fixos (amb horari d’obertura al públic de 8 a 20 h) i 1 guingueta de servei de bar. Durant aquest mes de juny, s’hi instal·laran més papereres, 1 caseta de socorrisme i s’allargaran les passeres.

  Platja del Canyadell: 6 papereres, 2 pals de banderes i 1 dutxa.

  Durant el mes de juny s’instal·laran 5 WC portàtils en les zones on no n’hi ha de fixos. Cal assenyalar que enguany l’Ajuntament ha adquirit 3 sanitaris, amb un cost total de 29.899,80 €, adaptats a la normativa per a persones amb mobilitat reduïda amb doble barra de seguretat i amb rampa d’accés. Estan construïts amb estructura resistent a l’ambient marí.

  En relació al servei de vigilància i socorrisme, durant la temporada baixa de platges, del 2 al 23 de juny, comptarà amb 4 socorristes i 1 coordinador per a les platges de Baix a Mar i la Paella. La resta de temporada (del 24 de juny al 30 de setembre) el servei es veurà augmentat amb 7 socorristes. En el cas de la platja del Canyadell, el servei de vigilància i socorrisme s’ha previst exclusivament en temporada alta (del 15 de juliol al 26 d’agost).

  D’altra banda, del 30 de setembre al 12 d’octubre es mantindran alguns serveis, com el de vigilància i socorrisme que comptarà amb 3 socorristes i 1 coordinador.

  Cal recordar que entre l’1 de juny i el 30 de setembre, ambdós inclosos, està prohibida l’entrada d’animals de companyia a la platja, amb l’excepció dels gossos d’assistència sense cap mena de limitació.