Tortosa té tot a punt per la 97a Volta Ciclista

    temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

    El proper divendres 24 de març, la 97a Volta Ciclista a Catalunya fa un final d’etapa al Port i l’endemà dissabte 25 té lloc a Tortosa la sortida de la penúltima etapa. L’arribada d’aquesta prova ciclista a la nostra ciutat i al Port, on no es disputava un final d’etapa des de fa 26 anys, generarà diferents afectacions al trànsit que comporten l’habilitació d’un dispositiu de mobilitat especial que generarà restriccions en la circulació viària.

    El divendres 24 el pas de la caravana i del gruix dels ciclistes pel centre de Tortosa es preveu entre les 16 i les 16.30 hores amb el següent itinerari: C-42, plaça del Bimil·lenari, avinguda Generalitat, pont de l’Estat, avinguda Colon, carrer Tarragona, rambla Catalunya, plaça Corona d’Aragó, Roquetes, Port (Portell, final d’etapa). La Policia Local tallarà el trànsit del tram urbà de Tortosa entre les 15.30 i les 17.30 hores aproximadament, excepte per als vehicles d’emergència. Des de l’Ajuntament s’informarà als diferents centres d’ensenyament de les restriccions de trànsit i possibles afectacions durant l’horari de sortida escolar. Es demana a la ciutadania atendre les indicacions dels agents de trànsit, evitar agafar el vehicle durant les hores assenyalades i no estacionar en tot l’itinerari que recorreran els ciclistes.

    Aquelles persones que vulguin accedir al Port el divendres 24 han de saber que a partir de les 9 hores el trànsit quedarà restringit, i des de les 11 hores aproximadament tallat completament el pas de vehicles a motor.

    L’endemà dissabte 25 de març, la Volta disputarà la sisena i penúltima etapa, amb sortida des de Tortosa i final a Reus. Entre les 8h i les 12.10h –hora prevista de la sortida- quedarà tallada al trànsit l’avinguda Generalitat, entre el carrer Rosselló i la plaça de la Pau. Els ciclistes es dirigiran cap a la C-12, creuant el pont de l’Estat, avinguda Colom, Rambla Catalunya i plaça Corona d’Aragó, trajecte que quedarà tancant mentre passi la caravana i immediatament alliberat una vegada hagi sortit de la ciutat.