Tortosa lliura el nou Espai Multiús del Temple a veïns, comerciants i gent gran

    El nou Espai Multiús del Temple està al número 19 del passeig de Ribera. Té una superfície de vora 200 m2 i compta amb diferents despatxos i zones compartides on es poden fer activitats.

    L’Ajuntament de Tortosa ha habilitat un espai municipal al passeig de Ribera com a nou Espai Multiús del Temple, complint amb el compromís expressat pel govern municipal de posar a disposició de les entitats del Temple un espai com el que tenen altres barris de la ciutat. L’alcalde, Ferran Bel, acompanyat pel regidor de barri, Emili Lehmann, i per altres membres de l’equip de govern, ha lliurat les claus del nou equipament a les associacions de veïns, de comerciants i de gent gran del Temple. Un públic força nombrós, majoritàriament pertanyent al col·lectiu de gent gran, ha volgut assistir a l’obertura del nou local. El president dels veïns del barri, Paco Roigé, ha parlat en nom de les tres associacions per explicar que aquest espai multiús resol una important mancança que ara permetrà la celebració d’activitats i reunions en un local amb condicions, i ha agraït a l’alcalde i al govern municipal per haver complert amb el compromís de posar-lo en marxa durant aquest mandat. L’alcalde, al seu torn, ha volgut posar en valor la comfortabiitat i adequació del nou equipament, i ha recordat que el Temple era l’últim gran barri que no en disposava.  Bel ha aprofitat el seu parlament per fer una defensa de la societat civil del municipi, associacions de veïns i altres entitats, de qui ha dit que han contribuït a fer els barris i la ciutat gran gràcies a la seva participació.
    El nou Espai Multiús del Temple està al número 19 del passeig de Ribera. Té una superfície de vora 200 m2 i compta amb diferents despatxos i zones compartides on es poden fer activitats. El cost de la reforma ha estat d’uns 18.000 euros aproximadament, a banda dels treballs de sanejament que s’han fet amb recursos propis de la brigada municipal.