Torrent assegura que anirà a l’11-S “com sempre” després que l’ANC anunciï que no hi haurà polítics a la zona de convidats

    El president del Parlament confia que "la gent no fallarà" i assistiran a la Diada "independentment de les polèmiques"

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
    Primer pla del president del Parlament, Roger Torrent, durant el ple. Foto: ACN
    El president del Parlament, Roger Torrent, ha assegurat que participarà a la Diada de l’11-S “com sempre, com a ciutadà i com a president” després que l’ANC hagi anunciat que enguany no s’inclourà els polítics a la zona de convidats, com a protesta per la manca d’unitat estratègica. Així, i després que dos exconsellers d’ERC –Anna Simó i Josep Huguet- avisessin que no hi assistirien per la deriva “antipartits”, com consideraven, Torrent hi ha confirmat la seva assistència durant una entrevista al ‘Via lliure’ de RAC1. De la mateixa manera, ha confiat que els catalans “no fallaran” i “tornaran a sortir al carrer, independentment de les polèmiques”.
    Així, Torrent ha explicat que la Diada és un dia per “demostrar els plantejaments comuns i la voluntat de treballar conjuntament” i ha augurat que enguany tornarà a ser “un èxit de convocatòria” i “una demostració democràtica del plantejament majoritari de la societat catalana”. “Jo hi participaré i estic convençut que com jo centenars i milers tornaran a sortir al carrer”, ha conclòs.