Torredembarra obrirà la XXVIIa edició del Concurs de Castells

  La diada, celebrada el pròxim 30 de setembre a partir de les 10h a la plaça del Castell, comptarà amb l’actuació de les 11 colles dels grups G, H i I

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’Ajuntament de Tarragona i l’Ajuntament de Torredembarra han presentat aquest matí la primera jornada del Concurs de Castells de Tarragona que tindrà lloc el pròxim diumenge 30 de setembre a la plaça del Castell de Torredembarra.
  En una roda de premsa celebrada a la sala dels Plens de l’Ajuntament torrenc, l’alcalde de la localitat, Eduard Rovira, ha estat acompanyat per Núria Batet, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra, i per Begoña Floria, consellera de Cultura Ajuntament de Tarragona. L’acte també ha comptat amb la presència de Xavier Gonzàlez, director Concurs de Castells, i Ester Roca, directora castellera Concurs de Castells.

  Torredembarra: el tret de sortida del Concurs de Castells
  La diada del 30 de setembre comptarà amb les 11 últimes colles classificades del Rànquing Concurs Estrella. Aquestes són: els Castellers del Poble Sec, els Castellers de Figueres, els Castellers de Castelldefels, els Castellers de Badalona, els Castellers de l’Alt Maresme, els Carallots de Sant Vicenç dels Horts, els Matossers de Molins de Rei, els Castellers de Caldes de Montbuí, els Castellers de Mollet, els Castellers del Riberal i els Castellers d’Altafulla.
  La jornada, que tindria lloc al pavelló Sant Jordi en cas de pluja, començarà a partir de les 10 hores del matí i els primers a actuar seran els Castellers del Poble Sec. S’actuarà en solitari si es prova un castell igual o superior al 7d7.