Torredembarra incrementarà contenidors i doblarà recollida en alguns punts

  L’Ajuntament de Torredembarra treballa en diferents accions per trobar solució a la problemàtica de la recollida de residus. Més enllà de l’actuació extraordinària al voltant de la nit de Sant Joan, en breu s’ha previst ampliar el nombre de contenidors en els punts on més aportacions de brossa s’han detectat, es doblarà la recollida (buidant contenidors dos cops al dia) en una quinzena de punts més com s’acostuma a fer en ple mes d’agost i es disposarà d’un grup d’operaris de reforç del mateix Ajuntament per a donar resposta a les situacions d’emergència. A més, el servei de neteja viària està ja realitzant un suport extraordinari de neteja al voltant dels contenidors.

  Cal recordar que el final del confinament amb els desplaçaments permesos a segones residències ha comportat de cop un gran creixement poblacional a Torredembarra i s’han multiplicat les aportacions, especialment de poda i voluminosos, dipositades de manera incívica al voltant dels contenidors. Aquesta situació ha coincidit en el temps amb problemes d’efectiu de personal per part de l’empresa adjudicatària del servei i també amb el fet que en alguns barris es va implantar el sistema de recollida porta a porta entre finals de l’any passat i principis d’aquest any, duent a terme campanyes informatives entre el veïnat que s’havien de reforçar a les segones residències per Setmana Santa però el confinament total ho va impedir, tal com ha recordat el regidor de Sostenibilitat, Joan Torras.  El mateix regidor també ha explicat que s’havia previst realitzar un reforç la primera setmana del mes d’agost coincidint amb la previsible arribada massiva de turisme de segona residència, però l’inici de la fase de represa abans d’acabar el mes de juny comportarà que aquesta campanya informativa s’avanci al màxim possible.

  Tot i la realització d’aquestes accions per a resoldre la problemàtica del servei de recollida d’escombraries, continua sent indispensable comptar amb el civisme de tota la ciutadania, fer un ús adequat dels diferents serveis de recollida de residus i de la deixalleria que es troba ubicada al polígon Roques Planes. L’Ajuntament també recorda que a través de l’aplicació Millorem Torredembarra es pot donar utilitat a mobles i electrodomèstics que encara poden servir a d’altres persones.

  COMPARTIR
  Article anteriorNou servei de bus a Vila-seca
  Article següentSanitat registra 301 nous positius
  La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.