Tornen a suspendre el Pla Parcial de la Budellera

  Si en tres mesos no es presenta tota la documentació requerida, el projecte quedarà arxivat

  Aquest matí, s’ha realitzat la Comissió de Territori a l’Ajuntament de Tarragona, on s’ha tornat a suspendre el Pla Parcial de la Budellera.

  Els seus promotors, la Junta de Compensació de propietaris, amb José Luis García al capdavant, tenen, tres mesos per presentar tots els documents i requeriments que se’ls hi demanen, si no volen que aquest projecte quedi arxivat.

  ERC ho ha fet públic, minuts després de que finalitzés la Comissió. El portaveu republicà, Pau Ricomà, ha afirmat que “la documentació que s’ha presentat no és la que es demana en els requeriments de la Generalitat”. “Tampoc s’han inclòs les prescripcions que figuraven en els informes dels serveis tècnics municipals”, ha afegit.

  Una de les coses que demana la Generalitat és que es dugui a terme una divisió poligonal (primer es realitzi un sector, i quan aquest estigui fet i venut, es comenci a dur a terme el següent). Tot i així, s’ha presentat un informe amb una divisió per fases.

  La decisió que s’ha pres de suspendre, altra vegada, el Pla, ha estat traslladada a José Luis García, el qual ha de tenir-ho tot llest abans de tres mesos, si no, el Pla Budellera quedarà definitivament arxivat.

  Cal recordar, que el Pla Parcial Budellera s’ha suspès en un total de 3 ocasions: la primera per la pròpia Generalitat, i la segona i aquesta última, per l’Ajuntament de Tarragona.