Torna un any més la Fira d’Artesania a Albinyana

  Arriba a la seva dotzena edició i es durà a terme el proper diumenge 21 d'octubre

  Imatge de la Fira d'Artesania d'Albinyana de l'any passat. Foto: Josep Anton Carreras

  Com ja és habitual a Albinyana, a la tardor se celebra la Fira d’Artesania al nucli antic del poble. Enguany, que arriba a la seva dotzena edició, es durà a terme el proper diumenge 21 d’octubre.

  En aquesta edició, dedicada a la carabassa, hi trobareu les activitats ja habituals, com, l’esmorzar i dinar populars; els més de cinquanta expositors i artesans; els passejos amb cavall; els tallers per a grans i petits; l’animació al carrer; l’actuació dels “Joglars de la Bota” i les matinades, a càrrec dels grallers La Cresta de la Canya.

  Cal destacar que la fira estarà oberta des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre. A “Cal Llogari” podreu visitar l’exposició: “Lady Butterfly” papallones de tot arreu, a càrrec d’Anca Ion i Josep Laberia. També al matí, a l’esplanada de Cal Pau Benet, podreu gaudir de l’exposició “Carros i Carruatges” cedida per Ramon Ventosa.

  Es durà a terme a la tarda, el monogràfic: “Cuinem amb Carabassa” dirigit per Fina Serra, cuinera de la fonda “Sport” i la Pilar López, mestre remeiera i fitoterapeuta

  Una festa popular que ofereix a albinyanencs i gent vinguda d’arreu l’oportunitat de reviure antics costums no tan llunyans en el temps. Hi col·laboren diversos particulars i empreses locals, Jove Baix Penedès, l’Ajuntament d’Albinyana i l’Agrícola i Secció de Crèdit d’Albinyana.