Torna l’espectacle de la Lleida Down Town

  La Seu Vella acull l’onzena edició del descens de mountain bike extrem, que reunirà 80 participants

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’Ajuntament de Lleida dona suport un any més a l’organització de la Lleida Down Town-MountainBike Urban Race que tindrà lloc aquest diumenge amb la Seu Vella com a punt de sortida. Aquesta prova internacional de categoria UCI (Unió Ciclista Internacional) i puntuable en la Copa Catalana de Descens Urbà, aplegarà 80 participants de diferents països: Espanya, Brasil, França, Andorra i Gran Bretanya, entre altres.

  La tinenta d’alcalde Sara Mestres ha remarcat el suport de la Paeria a esdeveniments esportius de nivell internacional i de la projecció que representa la Lleida Down Town i ha posat en relleu el dispositiu especial de la Guàrdia Urbana per fer possible la celebració d’aquest descens.

  A la presentació de la Lleida Down Town, han assistit el diputat de la Diputació de Lleida, Paco Cerdà, el president de la Penya Ciclista Colomina i organitzador de la cursa, Pep Roca, el representant territorial d’Esports de la Generalitat a Lleida, Joan Segura, el director del Consorci del Turó de la Seu Vella, Joan Baigol, i el delegat a Lleida de la Federació Catalana de Ciclisme, Norbert Herrera.

  Com l’any passat, l’organització ha preparat un recorregut de 1’5 km on els corredors trobaran diferents obstacles per provocar els espectaculars salts que caracteritzen la cursa. Els ciclistes sortiran del Castell del Rei i passaran pel Baluard de la Reina, la plaça de la Sardana, les muralles, el Canyeret, les escales dels Jutjats, el carrer Companyia i el carrer Cavallers per arribar a l’avinguda Blondel. Tot i la disputa de la Lleida Down Town, la Seu Vella mantindrà aquest diumenge la seva activitat habitual.