Torna la recollida del Banc dels aliments a Tortosa, el 26 i 27 d’abril

  El cantautor ebrenc Joan Rovira serà la cara visible de l’anunci de la recollida d’aliments a Tortosa

  A les Terres de l’Ebre encara hi ha moltes famílies que no tenen una alimentació digna. Més de 2.000 famílies del nostre territori es troben en situació de pobresa i han de recórrer a les ajudes alimentàries al menys un cop l’any. És per això que el Banc dels Aliments ja fa mesos que està preparant la setena edició de la recollida d’aliments de primavera a Tortosa.

  Aquesta tarda al mercat de Tortosa s’ha gravat l’anunci que convidarà a fer-se voluntari i a participar de la recollida d’aliments que tindrà lloc el 26 i 27 d’abril a Tortosa.

  L’espot compta amb la col·laboració del cantautor ebrenc Joan Rovira, que de forma totalment altruista ha decidit cedir la seva música i protagonitzar l’espot. A través de la cançó que va donar nom al seu segon disc “Encara tenim temps”, es recordarà als ciutadans que Encara tenim temps de fer-nos voluntaris i col·laborar en la recollida d’aliments. Rovira ha posat en valor la tasca del Banc dels Aliments tot destacant que “per a mi és un orgull poder col·laborar amb aquesta tasca tan noble i ajudar a posar el plat a taula dels que més ho necessiten”.

  Per la seva part, el responsable de comunicació del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray ha explicat que “la música té el poder de transformar la societat i volem que a través de la cançó del Joan Rovira hi hagi una alta participació i s’impliquin molts voluntaris i donants”.
  “Des del Banc dels Aliments volem agrair al Joan la seva tasca, ja que tot i que està a punt de presentar el seu tercer disc, no va dubtar en dedicar un temps per col·laborar amb nosaltres”, ha exposat Ologaray, que, seguint amb els paral·lelismes de la campanya amb la
  música de Rovira, ha afegit que “crec que l’objectiu que ens mou a realitzar aquestes recollides coincideix amb el nom del nou disc del Joan, “Dies Millors”, i és que estem segurs que si tots, junts, seguim col·laborant i participant arribarà un dia que aquestes recollides ja no seran necessàries”.

  Durant les properes setmanes es donarà a conèixer l’espot i tots els detalls d’aquesta nova edició de la recollida d’aliments.