Torna la cursa de muntanya Duextrem Amposta

  Amb 5 modalitats de recorregut, les inscripcions estan obertes fns al 13 de setembre

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’11a edició de la cursa Duextrem Amposta torna aquest diumenge 15 de setembre. Organitzada pel club BTT Montbike, la cursa de muntanya comptarà amb diferents modalitats de recorregut de trail i marxa per la zona Nord-oest de la serra del Montsià. Les inscripcions estan obertes fns al 13 de setembre.

  Amb sortida i arribada a la fnca de Temps de Terra, a 4 km d’Amposta, les carreres són una barreja de terreny tècnic i ràpid, pujades exigents, baixades ràpides i algun pla; tot passant per paratges típics de les muntanyes mediterrànies amb elements característics com les fonts, els boscos de carrasques o les construccions de pedra seca.

  A més, la cursa ofereix als participants unes vistes privilegiades de la silueta del delta de l’Ebre, de la plana del Montsià i del massís dels Ports.

  Aquesta edició, els recorreguts del Duextrem, tots puntuables al Circuit de les Terres de l’Ebre, son els següents: Cursa Clàssica (21 km i +1.350 m); Cursa Júnior (15,7 km i +1.070 m); Cursa Exprés (15,7 km i +1.070 m); Cursa Cadet (10,7 km i +685 m); i Marxa popular (10,7 km i +685 m).