Temible Daiverson: el tiktoker buscat per assassinar una transsexual i pujar el vídeo

La policia ha pogut descobrir la identitat de l'assassí gràcies a un tatuatge que duia d'una rosa.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un crim atroç; 32 bales va necessitar Daiverson Rodríguez (Temible Daiverson), un famós i joveníssim tiktoker, per assassinar a Ruby, una transsexual de 32 anys.

La policia ha arribat a la conclusió que Rodríguez és el nou líder d’una banda mafiosa anomenada ‘Los Gallegos del Tren de Aragua’ que actua a Lima (Perú), dedicant-se principalment a extorsionar prostitutes per a ‘garantir-los la seguretat’. Ras i curt, una banda de macarres.

TATUATGE DELATADOR

La policia va poder establir que l’assassí de la transsexual, que havia pujat el vídeo a xarxes, era Rodríguez per un particular tatuatge d’una rosa que du a la mà. La banda que lidera, després que detinguessin l’anterior líder, Andreína Reyes, ha sembrat el terror entre les prostitutes de Lima.

Els integrants de la banda amenacen de mort les treballadores sexuals si no els paguen 350 dòlars a la setmana per ‘utilitzar els seus carrers’. Es creu que el crim de Ruby i d’una altra transsexual, Brayan Daniel Aguado Huatuco (en el que també estaria implicat Rodríguez), es va produir després que es neguessin a pagar la ‘mordida’. I el van penjar a xarxes per a infondre temor a la resta de prostitutes.