Temps de Vi presenta el seu nou cartell

  La combinació de vi i mar arriba a Vilanova i la Geltrú el dies 1, 2 i 3 de juny

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Aquest dimarts al matí a l’espai Far de Vilanova i la Geltrú, s’ha presentat oficialment el nou cartell de la setena edició  Temps de Vi. A l’acte hi eren presents els organitzadors de la fira i l’ alcaldessa de Vilanova i la  Geltrú, la Sra. Neus Lloveras.

  El cartell que ha estat realitzat per l’agència barcelonina Identty, ha tingut com a dissenyadora la Sra. Anna Ortiz, també present a l’acte. Durant el transcurs de la presentació, el Sr. Carles Carbonell i el Sr. Òscar Villagarcia, ambdós coorganitzadors de Temps de Vi, han explicat bona part de les novetats que ja avançava aquest mitjà dies enrere.

  D’entre les que quedaven en secret i que avui han sortit a la llum, cal destacar la forta aposta per indrets culturals com són el Teatre Principal i la Biblioteca Armand Cardona,  on enguany s’hi realitzaran diferents tasts de vins, a part del que també es realitzarà el pròxim dia 19 de maig al Xalet del Nin, una activitat on hi participarà la DO Penedès i la colla castellera de Vilafranca.

  Des de la presentació de Temps de Vi d’avui,  també s’ha informat que la capacitat d’assistents als tastos en vaixell enguany augmenta i que seran tretze les bandes musicals de la comarca encarregades d’ amenitzar els tastos  i les activitats que la fira realitza als diferetns escenaris.

  Abans de cloure l’acte, l’alcaldessa de Vilanova,  Neus Lloveras, ha volgut remarcar la gran importància que té la fira Temps de Vi, no només per l’impacte econòmic que genera i que l’any  passat va ser de més d’un milió d’euros, sinó que també, pel fet d’haver-se convertit en un acte de referència local que en la darrera edició va rebre més de 43.000 visitants.

  Per obtenir més informació sobre els tasts de vins, els maridatges les activitats programades i la venta de tiquets  d’aquesta nova edició, podeu visitar el seu web: tempsdevi.cat.  Des de La Ciutat del Garraf aprofitem per recordar que, en el nou exemplar del mes de maig, a la contraportada trobaran una entrevista realitzada a en Carles Carbonell, coorganitzador de Temps de Vi.