La temporada de teatres de Tarragona comença amb el cor de l’Orfeó Català

  Serà aquest dissabte, 3 de març, a les 19h

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La temporada de Teatres de Tarragona d’aquesta primavera – estiu comença aquest dissabte, 3 de març, amb el Cor de l’Orfeó de Català. A les 7 de la tarda, l’escenari del teatre acollirà aquest espectacle que forma part del cicle de Música Sacra sota la direcció artística de Joventuts Musicals de Tarragona.

  El Cor de l’Orfeó és una entitat amb més de 125 anys d’història de la música catalana, és un dels cors amateurs de referència del país. Va ser fundat el 1891 per Lluís Millet i Amadeu Vives per difondre el repertori coral català i universal i vetllar per l’excel·lència artística de les seves interpretacions. L’Orfeó ha interpretat les obres més representatives del repertori coral i ha protagonitzat primeres audicions al nostre país d’obres importants com la Missa en Si menor de Bach o Les estacions de Haydn. D’entre els darrers compromisos internacionals destaquen els concerts a Londres el mes d’agost de 2017 amb una actuació en solitari a la Southwark Cathedral i el debut de la formació al Proms de la BBC, un dels festivals de música clàssica més importants que se celebren a la capital anglesa. També destaca l’estrena europea de Considering Matthew Shepard de Craig Hella Jonhson al Palau de la Música Catalana, a càrrec de l’Orfeó Català, el Cor Jove i el Cor de Noies, sota la direcció de Simon Halsey, l’octubre de 2017.

  La Temporada, que tot just comença aquest cap de setmana, compta amb 26 espectacles a la temporada estable, 24 es realitzaran al Teatre Tarragona, la ‘Passió segons Sant Joan’ es podrà veure a la Catedral i el lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona al Teatre Metropol. Entre els noms més destacats, pujaran a l’escenari del Teatre Tarragona ‘Cyrano’ amb Lluís Homar i ‘Moby Dick’ protagonitzada per Josep Maria Pou. En l’apartat musical, Roger Mas presentarà el seu nou treball ‘Parnàs’, la reconeguda Rozalen oferirà un concert dins la seva exitosa gira i Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries celebraran els seus 25 anys amb l’espectacle ‘25 anys dels Quicos!’.

  Les entrades estaran disponibles al web http://teatres.tarragona.cat i a les taquilles del Teatre Tarragona, a la Rambla Nova, 11. L’horari de les taquilles del Teatre és dimecres d’11 a 13h, dijous i divendres d’11 a 13h i de 17 a 19h i 1h abans de l’espectacle: Al Teatre o espai on es faci la representació.

  La programació completa es pot consultar al web de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona.