“Templer per un dia”, ara també a la plataforma Catalunya Experience

    Turisme de Lleida i l’Agència Catalana de Turisme signen un acord per incorporar a aquest canal de venda aquesta visita dinamitzada que es realitza al Castell de Gardeny

    La visita de “Templer per un dia” que es realitza al Castell de Gardeny es comercialitzarà també a la plataforma Catalunya Experience fruit d’un acord signat pel president de Turisme de Lleida, Rafel Peris, i el director general de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa. Així, a partir d’ara, aquesta visita dinamitzada i familiar, que compta amb un gran èxit de participació a Lleida, es podrà reservar des d’aquest canal de venda de l’ACT.

    La visita de “Templer per un dia” permet conèixer el castell com si es fos un templer i endinsar-se en el coneixement sobre la comunitat templera. El Centre d’Interpretació de l’Orde del Temple que hi ha al castell és un espai singular que ofereix al visitant un apassionant viatge a una de les comunitats religioses més interessants i controvertides de la història. Es retrocedeix vuit segles per descobrir l’era templera i es passeja per les estances i espais on vivien els anomenats soldats de Crist.

    Aquesta activitat, una de diverses propostes que es promouen durant l’any entorn a la temàtica templera, es fa cada segon diumenge de mes, tot i que a través de la plataforma Catalunya Experience es pot fer sota demanda qualsevol altre diaper a grups i col·lectius.

    Aquesta nova aliança coincideix, a més, amb l’Any del Turisme Cultural que se celebra durant aquest any i que té l’objectiu de posicionar la cultura de Lleida com a eix principal de la diferenciació de la destinació i, alhora, propiciar que el turisme posi en valor la cultura i contribueixi a la seva sostenibilitat social i econòmica. Cal recordar, també, que Lleida compta amb el segell de Ciutats amb Caràcter i el Castell de Gardeny, amb el d’Arts i Cultura, ambdós atorgats per l’Agència Catalana de Turisme.