Tecnologia novedosa per escalfar l’aigua de la piscina de l’Anella Mediterrània

Aquest nou sistema comportarà un estalvi de 2 milions d'euros al consistori tarragoní

“La piscina de 50 metres de l’Anella Mediterrània no tindrà coberta”. Així ho ha fet saber l’alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, a aquest diari.

Tot i que el previst era cobrir la instal·lació que va acollir les proves de natació i waterpolo dels jocs Mediterranis mitjançant una coberta, s’ha optat per una alternativa “més econòmica i eficient”, ha dit el batlle. L’alternativa, que comportarà un estalvi de 2 milions d’euros per les arques municipals, preveu utilitzar “una tecnologia molt novedosa que permetrà escalfar l’aigua de la piscina exterior”. A més, i per tal de facilitar-ne l’ús als usuaris, es construirà un canal que unirà la piscina de l’exterior amb la de l’interior. D’aquesta manera, els usuaris en podran fer ús a l’hivern, sense haver de sortir fora expressament.

A banda del cost econòmic, també s’estalviarà en el temps d’execució, ja que, tot i que no hi ha dates sobre la taula, la instal·lació d’aquest nou sistema d’escalfament és molt més ràpida. “No s’haurà d’esperar a la redacció del projecte, l’aprovació i tota la paperassa que comportava l’altre projecte”, ha conclòs el batlle.