Tàrrega rep la visita institucional del cònsol del Marroc

    L'bjectiu és tractar el model de convivència a la capital de l’Urgell ja que la comunitat marroquina és la més nombrosa entre els residents estrangers, amb 1.155 veïns empadronats

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Tàrrega ha rebut avui la visita institucional d’Abdelaziz Jatim, cònsol general del Marroc a Lleida, Tarragona i l’Aragó. El diplomàtic s’ha entrevistat amb l’alcaldessa Rosa Maria Perelló i la regidora d’Acció Social, Noèlia Soto. A la trobada s’ha valorat positivament el model d’integració i convivència de la capital de l’Urgell, municipi on conviuen fins a una seixantena de nacionalitats. A la reunió de treball també s’han posat damunt la taula diverses accions de col·laboració entre el consistori i el consolat per reforçar la integració de les famílies d’origen marroquí a la capital de l’Urgell.

    Val a dir que la comunitat marroquina es la més nombrosa entre els residents estrangers a Tàrrega, amb 1.155 veïns empadronats (vora un 7% del total de població). El cònsol Abdelaziz Jatim ha efectuat la seva visita acompanyat dels vice-cònsols Mohamed Touzani i Fatima Ighboula. Durant la trobada no ha faltat l’intercanvi protocol·lari d’obsequis i la signatura al Llibre d’Honor.