Tàrrega rep la visita institucional del cònsol del Marroc

    L'bjectiu és tractar el model de convivència a la capital de l’Urgell ja que la comunitat marroquina és la més nombrosa entre els residents estrangers, amb 1.155 veïns empadronats

    Tàrrega ha rebut avui la visita institucional d’Abdelaziz Jatim, cònsol general del Marroc a Lleida, Tarragona i l’Aragó. El diplomàtic s’ha entrevistat amb l’alcaldessa Rosa Maria Perelló i la regidora d’Acció Social, Noèlia Soto. A la trobada s’ha valorat positivament el model d’integració i convivència de la capital de l’Urgell, municipi on conviuen fins a una seixantena de nacionalitats. A la reunió de treball també s’han posat damunt la taula diverses accions de col·laboració entre el consistori i el consolat per reforçar la integració de les famílies d’origen marroquí a la capital de l’Urgell.

    Val a dir que la comunitat marroquina es la més nombrosa entre els residents estrangers a Tàrrega, amb 1.155 veïns empadronats (vora un 7% del total de població). El cònsol Abdelaziz Jatim ha efectuat la seva visita acompanyat dels vice-cònsols Mohamed Touzani i Fatima Ighboula. Durant la trobada no ha faltat l’intercanvi protocol·lari d’obsequis i la signatura al Llibre d’Honor.