Tàrrega assessora sobre creixement empresarial dins un projecte d’innovació

    Es tracta d’una iniciativa que promou el creixement empresarial des de l’Ajuntament de Lleida a través de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Les instal·lacions del viver d’empreses CEI Tàrrega, ubicat a Cal Trepat, han acollit avui dimarts el primer laboratori de treball entre empreses del territori dins el projecte innovador +Q. Es tracta d’una iniciativa que promou el creixement empresarial des de l’Ajuntament de Lleida a través de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí en col·laboració amb diverses institucions entre les quals figura l’Ajuntament de Tàrrega.

    La primera sessió, de les 3 previstes, ha girat sobre la intel·ligència emocional aplicada a l’empresa per fomentar la dinamització de la feina en equip. La trobada ha estat conduïda pel coach David Jorba amb la participació de 15 empreses. Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i va adreçat a micro, petites i mitjanes empreses de la demarcació de Lleida. S’abordaran al llarg de l’any 2017 altres temàtiques com la gestió de l’estrès i del temps; la motivació i el lideratge; i els controls i indicadors per a empreses.