Tarragona presenta la imatge de Santa Tecla 2019

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  Imatge de la presentació del cartell i el marxandatge de les festes de Santa Tecla 2019. Foto: Mònica Brey

  Aquest matí, l’Ajuntament de Tarragona ha viscut la presentació de la imatge gràfica i el marxandatge de les festes de Santa Tecla 2019.

  L’alcalde Pau Ricomà ha iniciat l’acte, presentant el cartell de les festes, com també al seu dissenyador. El protagonista del cartell d’enguany és el pilar caminant, plasmat en la seva sortida des de la plaça de les Cols.

   

  Imatge de les quatre versions del cartell de Santa Tecla 2019

  L’Arnau Martín, el dissenyador, n’ha creat quatre versions diferents, una per a cada colla castellera de la ciutat, amb l’objectiu de representar a tots els protagonistes d’aquest acte. “Els protagonistes dels quatre cartells són castellers de la ciutat. Espero que s’hi vegin identificats”, ha explicat Martín.

  Marxandatge

  En les peces de marxandatge, al tenir dificultat per utilitzar els quatre dissenys del cartell, s’ha optat per fer servir només dos elements de la imatge: la rosassa de la Catedral de Tarragona i l’enxaneta. Així doncs, la samarreta, la motxilla, el mocador, la tote bag i el vano incorporen adaptacions gràfiques neutres que fugen de la personalització dels quatre colors de les colles castelleres tarragonines.

   

  Imatge del marxandatge de Santa Tecla 2019

  Totes aquestes peces es posaran a la venda el dia 20 d’agost, després de les festes de Sant Magí.

  Pel que fa a la samarreta, tindrà un preu de 12 euros, la motxilla de 7 euros, el mocador de 5 euros, la tote bag de 7 euros i el vano de 6 euros.