Tarragona inicia una campanya per fomentar la recollida selectiva als barris

  Fins a l’11 de juliol s’instal·laran set punts informatius itinerants als barris de Ponent

  L’Ajuntament inicia una nova campanya pel foment de la recollida selectiva als barris de Torreforta, La Granja, Riu Clar i Icomar. Des d’avui i fins l’11 de juliol, engega aquesta acció per promoure i millorar la recollida dels envasos, vidre, paper i cartró i informar dels horaris per llençar la brossa. El departament de Neteja Pública impulsa aquesta campanya amb la col·laboració d’Ecoembes i Ecovidrio en el marc del conveni de l’Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya.

  Les accions se centraran en informar a peu de contenidor sobre com fer correctament la separació dels residus. Un equip de 4 educadors ambientals recorreran els quatre barris i s’ubicaran en les àrees de contenidors de manera que quan un ciutadà s’apropi a llençar la brossa l’educador aprofitarà per recordar-li on va cada residu, mitjançant un fulletó informatiu i resoldrà qualsevol dubte o aclariment. A més, també s’instal·laran set punts informatius a diferents punts dels barris on la ciutadania podrà anar a informar-se i recollir el material que facilita la correcta separació dels residus a les llars.

  La ubicació dels punts informatius serà la següent:

  Plaça Icomar (davant associació de veïns): dijous 18 de maig a la tarda

  – Parc (davant escola i Associació de veïns) a Riuclar: dilluns 22 de maig a la tarda

  – Carrer Móra d’Ebre (zona CAP) a La Granja: dilluns 29 de maig al matí

  – Carrer del Gaià (zona camp de futbol): dimarts 6 de juny al matí

  – Plaça de l’Església de Torreforta (c/Església amb c/Segarra): divendres 16 de juny a la tarda

  – Zona Mercat de Torreforta: divendres 30 de juny al matí

  – Carrer Riu Fluvià (Parc davant Mercadona): dissabte 8 de juliol al matí

  En els punts informatius, a més a més de poder adquirir el material, els educadors realitzaran al ciutadà una enquesta per així conèixer la seva opinió general en matèria de residus, i es resoldran els dubtes que els ciutadans puguin tenir en matèria de residus i neteja viària.