Tarragona homenatjarà a Miguel Ángel Blanco vint anys després del seu assassinat

    Aquest brutal assassinat va commocionar al conjunt de la societat, provocant multitudinàries manifestacions arreu de l'Estat

    Tarragona homenatjarà la figura de Miguel Ángel Blanco aquest dijous, dia en què es compleix el vintè aniversari del seu assassinat a mans d’ETA. En l’acte, que tindrà lloc el dijous 13 de juliol a les 13.00 hores davant de l’Ajuntament, es llegirà un manifest en memòria del regidor del Partit Popular d’Ermua.

    Miguel Ángel Blanco Garrido va ser segrestat per tres membres d’ETA, que van exigir l’acostament dels presos de l’organització terrorista a les presons del País Basc. Davant la negativa del Govern central, la tarda del dia 12 va ser tirotejat en un descampat, morint a la matinada del dia 13. Aquest brutal assassinat va commocionar al conjunt de la societat, provocant multitudinàries manifestacions arreu de l’Estat per mostrar el rebuig al repugnant assassinat del jove regidor de 29 anys.

    Tarragona va dedicar un carrer al regidor del PP assassinat per ETA l’abril del 2014, en un acte en el qual va assistir la seva germana, María del Mar Blanco, que va ser l’encarregada de descobrir la placa dedicada al seu germà, juntament amb l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.