Tarragona dona suport als projectes empresarials amb impacte positiu al territori

  L'Ajuntament de Tarragona, mitjançant Tarragona Impulsa, obre la segona convocatòria del Tarragona Innovació Social (TIS'18)

  El TIS és una experiència creativa i dinàmica que proporciona metodologies i eines útils als emprenedors i innovadors socials perquè les puguin continuar utilitzant un cop acabat l’entrenament i que els ajudi a desbloquejar la paràlisi habitual que hi ha als inicis de qualsevol projecte emprenedor. L’objectiu és aconseguir crear un producte mínim viable que es pugui presentar públicament i que suposi la primera llavor de la seva idea.

  Després de la bona acollida l’any passat de la primera edició, es fa una crida per captar una dotzena de nous emprenedors i empreses que vulguin desenvolupar un projecte que puguin generar un impacte social positiu a l’entorn.

  Tarragona Innovació Social compta amb l’experiència i coneixement de Jennifer Baños, cofundadora de l’Associació Cocreació i Innovació Acció Social, que desenvolupa projectes de suport a l’emprenedoria social i generació d’ecosistemes emprenedors en l’entorn del Baix Llobregat.

  El programa es desenvoluparà del 3 al 26 de juliol amb vuit sessions formatives amb les metodologies Lean Startup i Design Thinking.

  Les persones interessades poden inscriure’s a través de la pàgina web de Tarragona Impulsa abans del divendres 22 de juny. Les places són limitades i només podran participar-hi 12 projectes. Per aquest motiu es realitzarà un procés de selecció entre totes les preinscripcions rebudes.

  Per al desenvolupament d’aquest programa Tarragona Impulsa compta amb la col·laboració de CoopCamp i el cofinançament de la Diputació de Tarragona.