Tarragona acull la 5a prova del Madison Beach Volley Tour 2017

  El Tarragona International Cup – Trofeu Repsol – Memorial Maria Isabel Negueruela es disputarà del 10 al 13 d’agost a la platja de l’Arrabassada

  El Tarragona International Open. Trofeu Repsol. Memorial M. Isabel Negueruela ha estat presentat aquest divendres 4 d’agost a l’Ajuntament de Tarragona. La presentació ha comptat amb la presència d’Elisa Vedrina, Consellera d’Esports; Luis García, director de Madison Sports Màrqueting; Josep Bertran, responsable de comunicació de Repsol Tarragona i els jugadors del torneig Carles Mora, Javier Naya i Laura Pallarés. A més, familiars de la regidora Mª Isabel Negueruela han volgut estar presents ja que aquesta prova portarà el nom de l’edil recentment desapareguda.

  El Tarragona International Open – Trofeu Repsol – Memorial M. Isabel Negueruela se celebrarà del 10 al 13 d’agost a la platja de l’Arrabassada i comptarà amb un excel·lent programa esportiu, gràcies a les 54 parelles de 9 nacionalitats inscrites a la prova.

  Aquest esdeveniment serà la cinquena prova del Madison Beach Volley Tour 2017, Circuit Nacional de Vòlei Platja, que ja ha recorregut les ciutats de Barcelona, València, Ayamonte i Laredo.

  A l’esdeveniment principal, que constarà de les competicions masculina i femenina de les parelles inscrites, s’afegeixen diferents activitats i animació per als més de 10.000 espectadors que s’espera que passin per les grades durant els quatre dies que durarà el torneig.

  A més, els nens i joves tindran un espai protagonista en el Tarragona International Open – Trofeu Repsol – Memorial M. Isabel Negueruela a través de les diferents activitats programades en el marc del Madison Kids by Repsol, que inclourà un torneig i diferents clínics gratuïts amb el campió d’Espanya, Christian García, i dins del qual es donarà continuïtat al programa Ones Vives, que busca fomentar l’educació mediambiental i la conscienciació de la importància de la cura dels mars i costes, hàbitat natural del vòlei platja.

  Aquest any el Tarragona International Open – Trofeu Repsol portarà a més el nom de Memorial Mª Isabel Negueruela en homenatge a la regidora per la seva tasca, el seu suport i el seu treball en favor de l’esport del vòlei platja.

  En les intervencions, la consellera d’Esports, Elisa Vedrina, ha destacat l’encertada combinació d’un torneig professional amb una programació d’activitats infantil i familiar per fomentar l’esport base i apropar el vòlei platja a la ciutadania. Al mateix temps, la consellera ha assegurat que “a les portes dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, proves d’aquestes característiques serveixen per contribuir a posar Tarragona al mapa esportiu i a reiterar la capacitat logística de la ciutat per acollir aquestes proves”. Vedrina ha agraït especialment que el torneig reti un homenatge a la consellera Marbel Negueruela i n’ha destacat la seva qualitat humana i dedicació a la ciutat.

  Per la seva banda, el director de Madison Sports Marketing, Luís García, ha destacat la tasca i el compromís de la consellera Marbel en el foment de l’esport i, especialment, del vòlei platja. Respecte a la prova ha explicat que “es tracta de l’edició amb més nivell esportiu i major participació internacional”, i ha afegit, que els resultats que obtinguin en el torneig tarragoní determinaran el rànquing pel campionat d’España.

  Repsol és el principal patrocinador de l’esdeveniment i el seu responsable de comunicació, Josep Bertran, ha destacat la bona acollida del torneig a la ciutat i l’impuls i dinamització de les activitats que organitzen al voltant de les competicions esportives. Bertran també ha agraït el record i homenatge a Marbel Negueruela.

  Aquesta és la cinquena edició del Madison Beach Volley Tour i el quart any que Tarragona es converteix en una de les seus d’un circuit que cada any cobra més importància i pes en el panorama del vòlei platja internacional.