Tarragona 2018 homenatjarà a totes les ciutats on s’han realitzat els Jocs Mediterranis

    També han publicat dues fotografies mostrant com les obres de Campclar estan prenent forma

    Tarragona 2018 homenatjarà a totes les ciutats on s’han realitzat els Jocs Mediterranis durant el transcurs de la història. En aquest sentit, a l’avinguda principal de l’Anella Mediterrània ja estan visibles totes les seus de les edicions en les quals s’han fet els Jocs Mediterranis. A més, les obres de l’Anella Mediterrània avancen a bon ritme tal com es desprén de les fotografíes publicades al compte de Facebook oficial dels jocs, on han publicat dues fotografies mostrant com les obres estan prenent forma.

    L’expresident del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, que va visitar el passat 14 de maig les obres de l’Anella Mediterrània de Tarragona com a voluntari d’honor dels Jocs Mediterranis, ja va destacar l’estat en què es trobaven les obres.

    L’Anella Mediterrània estarà situada a Campclar i s’està duent a terme una reforma de les instal·lacions esportives existents a la zona i la construcció de dos nous equipaments esportius. Aquests equipaments consisteixen en: un palau d’esports amb capacitat per a 5.000 espectadors (aquest palau acollirà la competició d’handbol així com la final d’handbol femení) i una piscina de 50 metres descoberta (que es cobrirà quan finalitzin els jocs). Pel que fa a les remodelacions, s’està remodelant la pista d’atletisme ja existent a Campclar, la qual es convertirà en l’Estadi d’atletisme i disposarà -quan finalitzin els jocs- d’una grada fixa per 2.000 espectadors. Altrament, també es reforma el velòdrom, que acollirà les proves de petanca durant l’esdeveniment.