Tallen la carretera N-340 al seu pas per l’Ampolla, al Baix Ebre

    Des de tres quarts de set de la tarda hi ha un altre tall a l'AP-7 també en sentit nord, a l'altura de Tortosa

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que la carretera N-340 està tallada al seu pas per l’Ampolla (Baix Ebre) des de les 17.23 h. És un tall provocat per manifestants que protesten per la detenció de Carles Puigdemont a Alemanya i pels empresonaments de membres del Govern cessats per l’article 155, de l’expresidenta del Parlament de Catalunya o de membres de la societat civil. El tall d’aquesta via se suma als que hi ha hagut al llarg de tot el dia a diversos punts de la xarxa viària catalana convocats per diversos Comitès de Defensa de la República (CDR). S’han tallat vies com l’AP-7 a Figueres o l’A-2 a Soses (Segri), en un tall que encara continua.

    A això cal afegir-hi que des de tres quarts de set de la tarda hi ha un altre tall a l’AP-7 també en sentit nord, però uns quilòmetres més enllà, concretament a l’altura de Tortosa. El tram de l’Ampolla afecta dels quilòmetres 310 a 312, mentre que el de Tortosa afecta del 319 al 321.

    Cal recordar que els manifestants protesten per la detenció de Carles Puigdemont a Alemanya i pels empresonaments de membres del Govern cessats per l’article 155, de l’expresidenta del Parlament de Catalunya o de membres de la societat civil. El tall d’aquestes vies se sumen als que hi ha hagut al llarg de tot el dia a diversos punts de la xarxa viària catalana convocats per diversos Comitès de Defensa de la República (CDR). S’han tallat vies com l’AP-7 a Figueres o l’A-2 a Soses (Segrià), en un tall que encara continua.