Tall de servei a la línia Lleida – La Pobla per manteniment de les unitats de tren

  Els dilluns 28 de maig i 4 de juny quedarà interromput el servei de trens entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur i FGC oferirà bus alternatiu

  Els dilluns 28 de maig i 4 de juny quedarà interromput el servei de trens entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur i FGC oferirà bus alternatiu
  ACN Lleida .- Amb motiu d’uns treballs de manteniment a les unitats de tren de la sèrie 331 el dilluns, dia 28 de maig, i el dilluns 4 de juny, s’interromprà el servei en el tram comprès entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur (Pallars Jussà) de la línia Lleida – La Pobla de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Com alternativa per garantir la mobilitat dels viatgers, FGC posarà a disposició dels usuaris un servei d’autobusos substitutoris entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur.

  L’autobús s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada més propera. No obstant, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya el servei alternatiu per carretera es realitzarà sota demanda dels usuaris. Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual.

  Tot i això també es veuran substituïdes per un servei d’autobús, les circulacions amb sortida de Lleida Pirineus a les 5 i 25 minuts del matí i el tren amb sortida de La Pobla a les 19 i 30 minuts de la tarda.

  El manteniment de les unitats durant aquests dos dies consistirà en el tornejat de dos eixos dels trens, un de cada unitat, que han tingut un major desgast.