Surten a la venda les entrades per als espectacles del Trapezi 2019

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Acte de presentació del Trapezi, la fira del circ de Catalunya. Foto: Laura Vargas Machuca.

  Aquest divendres al matí han sortit a la venda les entrades pels espectacles de pagament de Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya, que celebra la seva 23a edició del 9 al 12 de maig a Reus. Durant quatre dies, passaran per la capital del Baix Camp més de 30 companyies nacionals i internacionals per mostrar el talent del millor circ contemporani actual.

  Les entrades de pagament són dels següents espectacles:

  Teatre Fortuny · Escarlata Circus · “Quan els crancs portin talons”. Preu general: 10 € / Preu reduït: 8 €
  Teatre Bartrina · Ateneu Popular 9 Barris – Animal Religion · “Nu”. Preu general: 10 € / Preu reduït: 8
  Teatre Bravium · La Mala· “Íntimo”. Preu general: 10 € / Preu reduït: 8
  La Palma · Companyia Toti Toronell · “Dioptries”. Preu general: 5 € / Preu reduït: 4
  Vela del Parc de Sant Jordi (Plaça d’Anton Borrell) · Circus Ronaldo · “Fidelis Fortibus”. Preu general: 18 € / Preu reduït: 15
  Es considera entrada reduïda: Carnet Jove, Targeta Jove, socis del Club TR3SC, nens i nenes de 3 a 12 anys i majors de 65 anys. Els nens i nenes menors de 3 anys no paguen entrada, sempre que vegin l’espectacle asseguts a la falda d’un adult.

  Les entrades es poden comprar a través del link genèric que es trobarà a la web trapezi.cat i fins a una hora abans de l’inici de l’espectacle, sempre que no estiguin exhaurides. El punt d’informació de Trapezi estarà obert a partir del dia 7 de maig.

  L’organització de la Fira no garanteix l’autenticitat de les entrades si aquestes no s’han adquirit als punts de venda oficials.