Subvencions per a les empreses que contractin alumnes d’un curs de formació de l’Arboç

  L'acord entre l’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Tarragona pot comportar ajuts a la contractació fins a 4.950 euros per persona contractada.

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’Ajuntament de l’Arboç i la Cambra de Comerç de Tarragona han signat un acord pel qual les empreses que contractin alumnes d’alguns cursos ocupacionals podran acollir-se a ajuts públics. El curs inclòs en aquest conveni és el d’auxiliar de comerç – supermercat amb una durada de 125 hores que començarà el proper 21 de maig de dilluns a divendres de 9 hores a 14h i acabarà el 22 de juny. Tothom qui estigui interessat es pot inscriure al SOM l’Arboç fins el 10 de maig.

  Aquesta formació es realitza en el marc del programa PICE (Programa integral de cualificación y empleo). És un programa destinat al jovent de 16 a 29 anys inscrits a la Garantia Juventil, així com a empreses que necessitin noves incorporacions laborals. Les empreses que vulguin contractar una de les persones que hagin superar aquests cursos podran sol·licitar un ajut per contractació realitzada de 4.950 euros, sempre que compleixin els requisits establerts a la convocatòria i que són un mínim de 6 mesos de contractació a jornada completa.

  El curs d’auxiliar de comerç – supermercat és per a persones de 16 a 29 anys d’edat. Són 125 hores de formació sobre els fonaments bàsics del comerç i la gestió d’un supermercat. Per exemple, la gestió d’estocatge, opertaiva de venda, atenció al client…. Finalment, hi ha 37,5 hores d’anglès d’atenció al client, i 27,5 hores d’habilitats personals.

  Aquest curs és una iniciativa de l’Ajuntament de l’Arboç amb la col.laboració de la Cambra de Comerç de Tarragona. Per més informació i inscripcions cal adreçar-se al SOM l’Arboç, Telèfon: 977 16 71 79, som.arbocenc.org