Soses celebra la Festa Major de Sant Miquel

  Els actes estan programats del 5 al 8 de maig i destaca una jornada esportiva solidària amb l’AFANOC

  Soses ja té a punt el programa per a la Festa Major de Sant Miquel, que se celebrarà del 5 al 8 de maig.
  Els actes s’iniciaran dissabte 5 amb una jornada esportiva que es desenvoluparà durant tot el dia i que oferirà activitats força variades organitzades per diverses entitats del poble. Cal destacar que la recaptació es destinarà a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i a l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC).
  Dissabte a la tarda hi haurà també futbol (Soses-Artesa de Lleida) i l’animació infantil KidsDance, que oferirà música, coreografies, jocs, humor i ball per a tots els públics. Més tard arribarà el torn per a la Nit Jove a la Sala del Ball, amb La Banda del Coche Rojo i la discomòbil de DJ Nar6 Sound.
  Diumenge començarà amb tir al plat i un esmorzar al Camp de Tir Joan Farré, organitzat per la societat de caçadors Lo Perdigó. Més tarda hi haurà futbol (Veterans Soses-Veterans Almacelles, a les 10.30, i Soses Femení-Lanzarote, a les 12.30 hores).
  Dimarts 8 serà la jornada dedicada al patró, amb la trobada a l’ermita de Sant Miquel per fer la benedicció del terme i celebrar la Missa cantada per la Coral Clamor de Soses, i en acabar, es farà una ballada de sardanes amb la cobla Vents de Riella. A la tard, l’Orquestra Nova Saturno actuarà a la Sala del Ball.
  La festa tindrà un afegitó diumenge 13 amb una Caminada popular al poblat ibèric del Gebut, en la que els participants podran gaudir de les explicacions sobre la història d’aquest indret que oferiran els professors de la UdL i els arqueòlegs que van participar en la primera campanya d’excavacions arqueològiques.