S’obtenen més de 800kg d’aliments en el dia solidari del Parc Infantil de Nadal

    Les dues entitats d’ajuda social han rebut els aliments de mans de l’alcalde, Pere Granados, i la regidora d’Infància, Júlia Gómez

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora d’Infància, Júlia Gómez, han lliurat la recaptació d’aliments aconseguida en el dia solidari del Parc Infantil de Nadal. El total aconseguit amb les entrades supera els 800 quilos que s’han repartit a parts iguals entre Cáritas Salou i Eluzai de l’Església Evangèlica de Salou.

    L’alcalde Pere Granados ha destacat “la importància d’aquesta tasca de suport que presten aquestes entitats socials a moltes persones del municipi de manera desinteressada”. Per la seva banda, la regidora d’Infància, Julia Gómez, ha agraït també “la participació durant el dia solidari del Parc Infantil de Nadal Espai Xic’S, que aquest any ha estat un gran èxit”.

    L’alcalde i la regidora, han estat els encarregats de lliurar els aliments en les respectives seus de les entitats socials. D’aquesta manera l’ajuntament ha volgut aportar el seu granet de sorra en aquestes dates tan assenyalades tal com ja ho va fer en la paella solidària.