S’obre el període d’inscripcions a la gimnàstica de la gent gran del curs 2018-2019

    Les persones interessades s’han de dirigir de l'11 de juny al 13 de juliol de 2018 a les oficines de la Regidoria

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La Regidoria d’Acció Social obre el període de noves inscripcions a la gimnàstica per a la gent gran. Les persones interessades s’han de dirigir de l’11 de juny al 13 de juliol de 2018 a les oficines de la Regidoria, al carrer de la Muralla, 16, de 9 h a 14 h, amb la sol.licitud emplenada i la corresponent documentació.

    La gimnàstica per a la gent gran és una activitat municipal gratuïta destinada a fomentar el benestar psicofísic de a gent gran, de persones afectades de fibromiàlgia o fatiga crònica i similars, que estiguin empadronades al municipi. Totes aquestes activitats serveixen perquè les persones grans se sentin millor, amb més energia, aprenguin a relaxar-se, a reduir l’estrès i a dormir millor. En definitiva, mantenir-se actiu durant aquesta etapa de la vida és molt beneficiós per la seva salut psicològica i física, a més a més de contribuir a potenciar les relacions socials. El regidor d’Acció Social, Lluís Suñé, destaca que des de la Regidoria d’Acció Social es vol potenciar i facilitar que la gent gran de la vila sigui activa.

    Aquesta activitat consisteix en dos dies de gimnàstica de manteniment a la setmana (tonificació muscular, elasticitat i equilibri) i un dia d’aiguagim (gimnàstica dins de l’aigua). Es pot optar a fer les dues activitats o solament una d’elles.