Sitges fa una crida als comerços locals per participar al concurs d’aparadors del Festival de Cinema

    Les inscripcions es poden formalitzar fins al 30 de setembre a través del correu activitats@sitgesfilmfestival.com

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Amb l’objectiu de crear més ambient a Sitges i dinamitzar el comerç local, l’Ajuntament de Sitges i La Fundació Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya organitzen un concurs d’aparadors. La convocatòria està oberta a tots els establiments comercials de Sitges que disposin d’un aparador. El tema pot dedicar-se a dos àmbits de manera individual o conjuntament: l’homenatge al 50è aniversari de la mítica pel•lícula 2001:Una odissea de l’espai dirigida per Stanley Kubrick o el cinema fantàstic, el cinema de ciència-ficció i el cinema de terror.

    La inscripció al concurs d’aparadors és gratuïta i es pot formalitzar fins al 30 de setembre a través del correu activitats@sitgesfilmfestival.com. En aquest e-mail s’ha d’incloure el nom i l’adreça de l’establiment, el nom i cognoms de la persona de contacte i un telèfon mòbil. Els aparadors participants lluiran la decoració especial coincidint amb les dates del Festival, que se celebra del 4 al 14 d’octubre, i el jurat anunciarà el nom dels guanyadors el 8 d’octubre.

    El concurs atorgarà tres premis als millors aparadors. El primer premi consistirà en un àpat a la fàbrica Moritz, dues entrades per a la pel•lícula de cloenda del Festival, 4 entrades per a projeccions segons disponibilitat, marxandatge del Festival, i un obsequi del patrocinador. El segon premi constarà d’un sopar per a dues persones al Bar El Cable, 4 entrades per a projeccions segons disponibilitat, marxandatge del Festival, i un obsequi del patrocinador. El tercer premi serà 4 entrades per projeccions segons disponibilitat, marxandatge del Festival i un obsequi del patrocinador.