S’inicien les obres de l’aparcament del carrer Sínia

  La intervenció també inclou el treball d'asfaltat de la parcel·la de l'Avinguda Catalunya

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  S’han començat les tasques d’ampliació de l’aparcament del carrer Sínia, a la urbanització Marysol, a la zona de la costa i al costat de la nova pista esportiva de Roda de Berà. El pàrquing comptarà amb 52 noves places que serviran per descongestionar la zona de la Plaça Sant Jaume i per ampliar amb 1400 m² més l’actual aparcament.

  A més de les obres de la urbanització Marysol, la intervenció també inclou el treball d’asfaltat de la parcel·la de l’Avinguda Catalunya, al costat de l’antic consultori mèdic de la població. En aquesta parcel·la es preveu acollir diverses activitats socials, culturals i lúdiques. Manel González, regidor d’Urbanisme, Obres Públiques, Infància i Joventut, explica que “el mercadet dels dissabtes es mourà de la seva antiga posició al carrer Sínia cap a l’Avinguda Catalunya”. Per tant, moure el mercat de marxants 150 metres més enllà.

  El termini màxim d’obra és de dos mesos, però des de l’Ajuntament de Roda s’assegura que el 15 de juny estarà finalitzada i que l’endemà, “el dissabte 16 ja està previst fer la inauguració del mercat de marxants a la seva nova localització”, assegura Manel González. Les obres han estat propostes de l’associació de veïns de la zona i el cost total ascendeix a gairebé 124.000 euros.

  Peatonalització de la Plaça Sant Jaume
  Les obres són el primer pas per poder realitzar la peatonalització de la Plaça Sant Pere, un projecte que l’Ajuntament presentarà als comerciants i als veïns de la zona a una reunió conjunta la setmana que ve. “S’està fent una ampliació dels aparcaments perquè quan peatonalitzem la plaça, els habitants no es quedin sense lloc per aparcar el seu vehicle”, comenta el regidor d’Urbanisme. Si tot va bé, s’espera que la reforma de la plaça es realitzi a finals d’aquest any 2018.