S’inicia la licitació per eliminar els primers contenidors soterrats

    Les obres estaran llestes a la primavera de l’any vinent

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    L’Ajuntament de Tarragona ha iniciat la licitació per eliminar els primers contenidors soterrats. Un cop s’ha materialitzat el préstec que fa possible les inversions xifrades en 7 milions d’euros, es farà la reserva de crèdit per executar les obres, que estaran llestes a la primavera.

    “Aquest canvi es produeix perquè aquest tipus de contenidors havien acabat la seva útil, que és de 10 anys. A més a més, els últims episodis de pluja no han fet més que evidenciar la necessitat de canviar-los, la qual cosa ja havia previst l’Ajuntament al pressupost municipal”, explica la consellera de Medi Ambient i Neteja, Ivana Martínez. Paral·lelament a aquesta tramitació administrativa que ha de permetre acabar amb aquestes illes de contenidors soterrats per altres de superfícies, el consistori està clausurant-los definitivament per evitar problemes com les filtracions d’aigua o el mal ús d’aquests recipients.

    Recordem que el passat mes de maig, el ple municipal va aprovar la petició d’un crèdit de 7 milions d’euros per tal de finançar diferents inversions previstes al pressupost. Entre elles hi figurava l’eliminació de la primera fase de contenidors soterrats, així com inversions a les escoles xifrades en 400.000 euros i que es concreten en millores a 14 escoles de la ciutat.