S’inicia el canvi de contenidors de l’orgànica per a la ciutadania de Torredembarra

    La Regidoria de Sostenibilitat informa que aquest dissabte s’inicia el canvi de contenidors de la recollida de la fracció orgànica per a la ciutadania. El contenidor marró canviarà de mida, passant dels 2.200 litres de capacitat actual als 360 litres (suficients per al servei que han de donar, evitant ocupar més espai del necessari a la via pública).

    Un altre aspecte important és que en el nou model de contenidors es podran instal·lar més endavant sensors o sistemes de control per identificar qui diposita la matèria orgànica i quina quantitat, la qual cosa ajudarà a aplicar una bonificació en la taxa més justa, pagant menys qui més recicla.

    Paral·lelament al canvi de model dels contenidors marrons, aquest cap de setmana també s’iniciarà el canvi del servei de recollida de poda ciutadana amb el repartiment de noves saques (big-bags), de major capacitat que les emprades fins ara, per a facilitar la recollida de la poda a la ciutadania i s’informarà del canvi de dies de recollida. Aquesta modificació respon a la sol·licitud de moltes persones usuàries d’aquest servei que havien arribat a la Regidoria a través de les campanyes de conscienciació ciutadana realitzades fins al moment.

    Aquests canvis s’integren en el desplegament del nou contracte del servei de recollida de residus municipals.