Servei gratuït de transport adaptat per a les eleccions del 26 de maig

La Paeria activa aquest servei esporàdic per facilitar el desplaçament de persones amb mobilitat reduïda als col·legis electorals

Imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Lleida posa en marxa el servei gratuït de transport adaptat per a les eleccions municipals i europees que se celebren el diumenge 26 de maig. L’objectiu és facilitar el desplaçament de persones amb mobilitat reduïda als col·legis electorals de la ciutat. La Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones recollirà del 6 al 24 de maig les sol·licituds per fer ús d’aquest servei. El poden utilitzar les persones que resideixin i estiguin empadronades a Lleida i que, a causa de dificultats en la mobilitat o limitacions físiques, requereixen d’un servei de transport adaptat (taxi) i/o de voluntariat.

La reserva es pot fer trucant a la línia 010 o a través del tràmit on-line “T’ajudem a anar a votar”, al web de Paeria (www.paeria.cat). És un servei gratuït per a les persones demandats que compleixin els requisits esmentats.

L’actuació és una més de les que realitza l’Ajuntament de Lleida per fomentar la participació de les persones amb discapacitat en l’exercici dels seus drets.