El Servei d’Ocupació i Creació d’Empresa de Vila-seca estrena pàgina web

  La interacció entre usuaris i administració i la gestió en línia del currículum dels usuaris, les principals novetats

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El Servei d’Ocupació i Creació d’Empresa (SOCE) compta des del mes de febrer amb una nova pàgina web totalment actualitzada, que ofereix als usuaris la possibilitat de gestionar en línia el seu currículum, les ofertes de feina, els cursos de formació, etc.

  La nova web del SOCE ha estat creada per facilitar als usuaris l’edició i l’actualització de les seves dades acadèmiques i professionals, sempre que vulguin i de manera ràpida, des de casa. D’altra banda, tenen l’oportunitat de poder imprimir el currículum que se’ls genera automàticament i, fins i tot, poder pujar el seu propi currículum a la pàgina web. Una nova opció que ofereix la pàgina es poder optar a les ofertes de treball d’una manera més ràpida i còmode, així com també als diversos cursos que s’ofereixen.

  El nou web agilitza les gestions internes del personal del SOCE i permet una interacció molt més fluida entre els usuaris i l’administració. Per la seva part, les empreses que cerquen personal, poden tramitar en línia les seves ofertes de feina i rebre ràpidament els currículums que necessiten per a cobrir el llocs de treball.

  La pàgina web s’actualitza periòdicament i també ofereix informació sobre diferents programes ocupacionals, ajudes a la contractació de persones del municipi i als emprenedors.